Over Will Pharma

Will-Pharma is een farmaceutisch bedrijf dat originele en kwaliteitsproducten op de markt brengt.

Will-Pharma wordt gekenmerkt door een flexibele en platte structuur; dit bevordert communicatie en snelle besluitvorming. Deze organisatiestructuur vergemakkelijkt de efficiency op alle niveaus, zowel ten behoeve van de werkers in de gezondheidszorg als van de patiënten.

Will-Pharma brengt geneesmiddelen en para-farmaceutische producten op de markt die afkomstig zijn uit partnerships met andere bedrijven.
Met vestigingen in de drie landen van de Benelux kan Will-Pharma bogen op meer dan 85 jaar ervaring in de ontwikkeling en de verkoop van geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, cosmetische producten en voedingssupplementen.

Historie van het bedrijf

Op 1 maart 1924 richtte Ludwig Frederich Will het eerste bedrijf op van de groep Will: L.F. Will and Co., te Amsterdam, Nederland.

In het begin van de jaren dertig richtte de firma een farmaceutische afdeling op.
Nu, met meer dan 85 jaar ervaring in de ontwikkeling en de verkoop van originele farmaceutische producten (ethische producten en OTC specialiteiten), richt Will-Pharma zich ook op de export naar diverse landen.

Activiteiten en sectoren waarin het bedrijf actief is:

Will-Pharma is een onafhankelijk farmaceutisch bedrijf dat vier entiteiten omvat die verdeeld zijn over de Benelux. De productportefeuille bestaat uit ethische producten en OTC specialiteiten.

De Sales- en Marketing afdeling is zeer belangrijk en omvat een team van rayon managers, die de medische en farmaceutische professionals op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.

Will-Pharma verzorgt de distributie van zijn producten en van de Daiichi-Sankyo producten. Vanaf 02/11/2007 verzorgt Will-Pharma ook de promotie van het product "Prareduct" in de apotheken in België.

Missie, visie en waarden

Will-Pharma heeft als voornaamste doelstelling het op de markt brengen van originele en hoge kwaliteitsproducten.

Will-Pharma besteedt bijzondere aandacht aan de communicatie binnen het bedrijf en met de klanten. Het bedrijf is zodanig georganiseerd dat het innovatieve en efficiënte oplossingen biedt aan het gehele veld van de gezondheidszorg.

Will-Pharma zoekt actief naar nieuwe ideeën die zijn afnemers en leveranciers kunnen aanbrengen. Zo kent Will-Pharma een constante groei en worden de producten over de hele wereld verkocht.