Winderigheid

Bij extra gasvorming in de darmen kan winderigheid een vervelend probleem worden. In sommige gevallen is het ook pijnlijk. Ook kan het je een ongemakkelijk gevoel geven bij anderen. Sommige mensen durven het probleem niet met hun huisarts te bespreken.

Winderigheid is een van de meest voorkomende klachten van een prikkelbare darm.

Heb je hier al aan gedacht?

Als je last hebt van winderigheid, kun je een aantal dingen doen. Er zijn bijvoorbeeld veel etenswaren die voor extra gasvorming zorgen. Dat is voor iedereen anders maar bonen, spruiten en uien staan bij veel mensen op het lijstje van boosdoeners.

Stress kan de symptomen van PDS verergeren. Als je last hebt van stress en dat merkt aan je darmen, kun je proberen de stress te verlichten met yoga of meditatieoefeningen. Het helpt ook als je een regelmatig dag- en nachtritme hebt.

Hulp van Tempocol® bij winderigheid

Tempocol kan je helpen bij winderigheid. De gecoate capsules met pepermuntolie lossen op in de darmen. Daar zorgt het ervoor dat je darmen zich ontspannen, wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat de winderigheid afneemt. Zo verlicht je op natuurlijke en effectieve wijze je klachten, zodat je kunt blijven doen waar je zo van geniet.

Wat houdt je tegen?

 

Direct kopen 

Meer over Tempocol