Jouw klachten

Als je last hebt van een prikkelbare darm kun je te maken krijgen met vervelende klachten. Buikpijn, winderigheid en kramp in de darmen zijn klachten die veel voorkomen. Tempocol bevat pepermuntolie wat je kan helpen de klachten te verlichten. 

Een prikkelbare darm kan invloed hebben op de kwaliteit van je leven. Je weet nooit wanneer je last krijgt, dus misschien beperkt het je en doe je bijvoorbeeld minder dingen buitenshuis.

Tempocol is een natuurlijk geneesmiddel dat werkt bij buikpijn, winderigheid en lichte darmkrampen. Tempocol bevat pepermuntolie, waarvan het klinisch bewezen is dat het helpt bij buikpijn, winderigheid en lichte darmkrampen.

Buikpijn

Heb je vaak last van een zeurende, stekende buikpijn? Of heb je na het eten last van een opgeblazen gevoel? Deze symptomen kunnen wijzen op een prikkelbare darm. Tempocol biedt op natuurlijke wijze verlichting van deze symptomen.

Meer over buikpijn

Winderigheid

Winderigheid, of flatulentie, is niet alleen vervelend, maar soms ook gênant. Het is soms lastig in te houden, terwijl je af en toe in situaties terechtkomt waar dat wel van je verwacht wordt.

Meer over winderigheid

Lichte darmkrampen

Als de darmen niet normaal functioneren, kun je last krijgen van darmkrampen. Dit zorgt voor een vervelend gevoel, wat je in het dagelijks leven in de weg kan zitten. Tempocol kan helpen deze klachten te verlichten.

Meer over lichte darmkrampen